Murer i Aarup

Holm & Eistrup Entreprise ApS er et murerfirma, der sætter en ære i at levere håndværk til perfektion. Vi har base i Aarup på Vestfyn, men har opgaver i hele landet.

Leder du efter en murer i Aarup?

Med base i Aarup på Vestfyn, nærmere bestemt Frøbjerg, så kender vi hos Holm & Eistrup Entreprise om nogen lokalområdet. Både Casper og Ulrik er vokset op i Aarup og begge har tidligere arbejdet som murer i Aarup ved andre lokale murerfirmaer, før de sammen valgte at starte deres eget murerfirma op i 2017. Derfor kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at vi har udført op til flere opgaver, projekter og murer arbejde i Aarup og omegn, og til stor tilfredsstillelse for vores kunder. Det vil man kunne se på vores anmeldelser længere nede på denne side, men bestemt også til stor tilfredsstillelse for os selv. Det forpligter nemlig at have sloganet “Håndværk til perfektion!”, og derfor skal vi også kunne se os selv i øjnene, når vi er færdige med en opgave.

Udover murer arbejde i Aarup, så har vi mange andre opgaver på Fyn, men også op til flere på Sjælland. Det har vi typisk uden at være opsøgende, men glade kunder er gode til at snakke godt om os til deres venner, familie og bekendte. Vi er ikke låst af geografi, og derfor har vi også projekter hele landet over. Vi er som personer ligetil og i øjenhøjde med vores kunder. Derfor vil du også opleve en uformel, men professionel tilgang til dit kommende byggeprojekt, hvis du vælger at bruge os.

Vi kan udføre mange forskellige typer af opgaver. Så om du står og skal have renoveret dit badeværelse, have pudset facaden på dit hus eller noget helt tredje, så kan vi klare opgaven.

Står du derfor og mangler en murer i Aarup og/eller omegn? Så tøv ikke med at klikke på nedenstående knap, så vi sammen kan få realiseret dit næste byggeprojekt til perfektion. Vi vil i hvert fald gøre vores absolutte bedste!

Flot håndværk og resultatet blev over forventningen. De største anbefalinger herfra. Casper leverede en service som bare var lidt ekstra, han gik lige det lidt længere end man normalt oplever.
- Bo Haulund Nielsen
Vi kan varmt anbefale murefirmaet Holm & Eistrup. Vi har fået pudset hele huset inkl. garagen. De holder alle aftaler og udfører et fagligt godt håndværk. Der er ALTID ryddet op, inden de forlader dagens arbejde.
- Jane Schmidt
Holm & Eistrup har muret vores hus og de har kæmpet med at få det færdigt hurtigst muligt🏠. Kun positive ord herfra og vil anbefale dem til alle.
- Admira Becic

Nysgerrig? Tag fat i os!

Uanset dit projekts størrelse, så er vi meget nysgerrige på at høre om det, og undersøge, om det er noget, som vi kan hjælpe dig med at løse.